Melodi Anaokulu1997 yılında kurulmuştur .Okul Öncesi Eğitime gönül vermiş kadrolar ile hizmet vermeye devam eden okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışmaktadır. Binamız 5dönüm üzerine kurulmuştur. Bahçemiz 4 dönüm olup içinde meyva ağaçları,yüzme havuzu ,oyun parkı ,yeşil alan bulunmaktadır.Kapalı alan 1000 mt olup 6 sınıf ,2 idari oda, mutfak yemekhane,müzik odası,resim atölyesi,oyun odası her katta yeteri kadar tuvalet ve lavobo bulunmaktadır.Sınıflar yaş gurubu özelliklerine göre düzenlenmiştir.

Eğitim kadromuzda yer alan öğretmenlerimiz okul öncesi öğretmenliği ve çocuk gelişimi mezunu olup, alanında bilgili ve deneyimli branş öğretmenleri ile de çalışarak eğitimimizi desteklemekteyiz..Okulumuzda müzik,bale,satranç,yabancı dil ve yüzme eğitimleri de verilmektedir.

Okulumuzda çocukların mutlu olacağı bir ortamda,sevgiyle bakılacağı,sağlıklı besleneceği ve bakanlığın belirlediği program çerçevesinde ,yaş guruplarına göre hazırlanmış sınıflarda eğitim verilmektedir.

Amacımız özgür düşünen,kendine güvenen,doğayı ve insanları seven, ne istediğini bilen ve kendini ifade edebilen ,yeniliklere açık, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Görerek yaşayarak öğrenme tekniğinden yola çıkarak eğitime yardımcı olacak mekanlara geziler düzenlenmekte ,ayrıca aile katılımı çalışmalarında ev ve iş ziyaretleri yapılmaktadır.

Okulda kullanılan kitaplardan, keyif alarak, eğlenerek öğrenmeyi ,çeşitli deneylerle keşfetmelerini sağlayacak şekilde kullanmayı öğretiyoruz.

©2012 Designed And Programmed By Nar Medya - Tüm Hakları Özel Bursa Melodi Anaokulu'na Aittir.